Vrije Basisschool Oostrozebeke

Vantieghem Liesbeth

Vanwynsberghe Lorenzo

Verschoore Anne-Sophie

Het oudercomité van deze school is een actieve vereniging met enthousiaste leden die een brug vormen tussen de school en de ouders. We organiseren een hele waaier activiteiten voor zowel de kinderen als voor de ouders en sympathisanten.

Waar staan we voor?

• Voor een positieve samenwerking tussen het schoolteam, de leerlingen en de ouders
  • Voor het meedenken en -investeren om er voor iedereen een fijne schooltijd van te maken.
  • Voor het veilig naar school gaan.

Ons motto: Samen school maken voor iedereen!!!!!

Wat doen we?

• We vergaderen geregeld samen met de directeur en drie leerkrachten.
  • We werden wereldberoemd met onze spokentocht.
  • We ondersteunen de goede werken van de Sint.
  • We helpen de kerstmarkt warm, gezellig en leuk te maken.
  • We zorgen voor de niet te missen kalenders met klasfoto.
  • We verzorgen de receptie voor alle 1° communicanten en de afscheidsreceptie voor het 6° leerjaar.
  • We organiseren spreekavonden en kindertheatervoorstellingen.
  • En ja, we feesten ook wel eens op het jaarlijks Feest van het Oudercomité.

Wat doen we met de opbrengsten?

Een deel van de centen hebben we nodig om alle activiteiten te organiseren. Maar daarnaast ontvangt elke leerling in het 1° leerjaar en in het 4° leerjaar een turntruitje. Enkele jaren geleden kochten wij nieuwe stoelen aan voor de school. De refters werden in een nieuw jasje gestoken.  In 2010 steunden we de renovatie van de kleuterklassen.

Ter info: is uw kind het turntruitje verloren of is het te klein geworden?  Voor slechts 7€ kan je er één aankopen.  Stuur een e-mail naar het oudercomité (oudercomte.oostrozebeke@gmail.com) met de maat die je wenst, de naam van uw kind en in welke klas uw kind zit.  We zorgen voor een nieuw exemplaar.

Hebt u geen zin om mee te vergaderen maar wilt u toch de handen uit de mouwen steken? Ziet u het niet zo zitten om mee te werken maar hebt u toch ideeën, opmerkingen en/of vragen. Stuur dan zeker een mailtje naar oudercomite.oostrozebeke@gmail.com. We zitten te popelen om uw berichten te mogen beantwoorden.

Activiteitenkalender 2014-2015

• 24/10/2014: Spokentocht vanaf 18.30u.
  • 13/12/2014: Verzorgen van de bar op de kerstmarkt.
  • 07/02/2015: Kindermarkt (geïnteresseerden kunnen contact opnemen met één van de leden of via oudercomite.oostrozebeke@gmail.com)
  • 28/02/2015: Kindertheater
  • 07/03/2015: Bal van het oudercomité
  • ????: Instapviering eerste communie 18u met aansluitend receptiew.rolex--replica.org
  • 26/06/2015: Afscheidsreceptie 6° leerjaar om 19.00u.